Prijslijst

De Prijzen van de fotoreportages zijn inclusief:

  • Kennismaking bij jullie thuis of op locatie
  • Voorbereiding van de shoot
  • Fotografie
  • Selectie en nabewerking van de foto's
  • Alle foto's op USB.

Huwelijksreportage.

Brons:

Bij dit pakket ga ik mee naar de plechtigheid in het gemeentehuis en worden er foto's gemaakt van het bruidspaar op een romantische locatie door ons samen uitgezocht.

€329


Zilver:

Bij dit pakket kom ik al bij het klaarmaken van de bruid of bruidegom. De plechtigheid in het gemeentehuis, kerkelijk huwelijk of ceremonie.  En niet te vergeten romantische foto's van het bruidspaar op een leuke locatie.

€429


Goud:

Bij dit pakket kom ik al bij het klaarmaken van de bruid of bruidegom.  DE plechtigheid in het gemeentehuis, kerkelijk huwelijk of ceremonie.  We denken ook aan leuke familiefoto's.  Maken van romantische foto's van het bruidspaar op een romantisch plekje,...  Ontvangen van de gasten,..., avondfeest inclusief openingsdans.

Vanaf de openingsdans komt er 25 euro/ uur bij.

€529


Diamant:

Bij dit pakket kom ik al van bij het klaarmaken van de bruid of bruidegom.  De plechtigheid in het gemeentehuis, kerkelijk huwelijk of ceremonie.  We gaan ook leuke, romantische foto's maken op een romantisch plekje in de buurt.  Ook de familie wordt niet vergeten.  Ontvangen van de gasten,... avondfeest inclusief de openingsdans. 

Inclusief fotoalbum van 30 pagina's in luxe geschenkdoos.

Vanaf de openingsdans komt er 25euro/ uur bij.


€629

Communie.

Heb jij een kleine of grote spruit die zijn of haar communie of vormsel doet.  Ik maak een leuke fotoreportage op ieders maat.  Een leuke herinnering voor later.
De fotoreportage kan enkel op Locatie binnen of buiten.

Totaalprijs 129 euro ( Bij meerdere communicanten is de prijs 140 euro.)
Inclusief 20 kaartjes, foto's op USB en een leuke verrassing voor iedere communicant.Gewone foto shoot

Een fotoreportage van jezelf, je gezin, je hond of je kat alles kan bij mij.  Ik werk enkel op locatie binnen of buiten.

Totaalprijs 69 euro inclusief alle foto's op USB.

Binnen een straal van 50 km worden er geen reiskosten aangerekend, vanaf 51 km komt er 0,45 euro per km bij.